Welkom bij Andernemerschap!
By
August 1, 2020
Sticky post

Mayhap is altijd benieuwd hoe het verder gaat. Dat zijn geen loze woorden. Merken, ondernemingen en organisaties fascineren ons nu eenmaal; ook voorbij onze eigen input in projecten en processen. Bovendien leren we er zelf altijd ongelooflijk veel van. En dat willen we niet alleen voor onszelf houden.

Wat ons opvalt is dat de manier waarop mensen zich binnen bedrijven en organisaties profileren en organiseren – zowel naar binnen als naar buiten toe – zich ook steeds meer richt op nieuwe waarden. Winstmaximalisatie en groei voeren niet meer de boventoon. Bijna al onze klanten vinden aspecten als milieu, Fairtrade, Fairchain, circulariteit, sociale innovatie, een goede werksfeer en gelijkwaardigheid op de werkvloer – om een paar dingen te noemen – minstens even belangrijk. Mayhap besloot deze verhalen te verzamelen via het platform ‘Andernemerschap’. Hier geven we je regelmatig een inkijkje in de winkel van onze klanten en de waarden die er achter hun bedrijf of organisatie schuilgaan. Ook praten wij hier met experts en visionairs die nieuwe inzichten met jullie delen op dit gebied. Dat kan verschillende invalshoeken hebben, maar zal nooit saai zijn. We hopen je hier dus regelmatig terug te zien!

Frisse groet,
Marian, Rianne en Nancy

Leave a Reply