Contact

Laten we afspreken

Mayhap is altijd benieuwd naar de koers die jij voor ogen hebt en wat wij hierin voor jou kunnen betekenen. Laat het ons weten en wij nemen contact met je op. Vind je het vervelend om formulieren in te vullen, stuur ons dan een reguliere e-mail via: contactus@mayhap.nl

FAQ

Veel Gestelde Vragen

Natuurlijk! Juist als ZZPer en bij kleinere ondernemingen is de behoefte vaak groot aan een steuntje in de rug als het gaat om bijv. marketing strategie of de beeldvorming rondom Social Media. Wij helpen je graag een handzame toolkit te ontwikkelen zodat je weer plezier beleeft aan het zenden van jouw boodschap naar buiten toe.  

Mayhap voegt zich graag naar de reikwijdte van onze klanten. Ook met kleine ingrepen maak je vaak al het verschil. Bovendien vragen de offertes van Mayhap jou ons te belonen naar waarde en denken we graag mee in constructies waarin jij verder kunt groeien. 

Dat is één van onze specialisaties. Welke social media kanalen het meest geschikt voor jouw bedrijf zijn, op welke manier jij jouw doelstellingen behaalt, etcetera. wij maken samen met jou een analyse en creëren desgewenst een toolkit waar je voor langere termijn mee uit de voeten kunt. 

Ja dat kan! Een gesprek met Mayhap, live of op afstand, levert altijd iets op. Een originele gedachte, een bijzonder idee of op zijn minst een ontmoeting waar je dag een beetje zonniger van wordt.

Probeer het maar.